Започнете со движење

Најдете превозник, товар или склад во неколку кликања. Заменете го комплицираниот папирнички работи, безкрајните повици и Excel табелите со овој едноставен алат.

KleverCargo

Превоз

Најдете превоз за вашите товари во неколку минути за фракција од цената.

Дознајте повеќе

Товар

Најдете разновидни товари и секогаш имајте наполнет камион.

Дознајте повеќе

Склад

Бидете секогаш спремни за внезапни промени во потребите и искористете максимални капацитети.

Дознајте повеќе

Поедноставете ги процесите со KleverCargo

Ве молиме овозможете колачиња за да го видите нашиот промотивен видео материјал

KleverCargo може да ви обезбеди...

Повеќе приходи

Повеќе приходи

Повеќе бизнис можност со сите на едно место - товари, превоз и складишта.

Обнови во реално време

Обнови во реално време

Сите понуди, барања и договори на едно место - илустрирани со броеви и информативни слики.

Генериран CMR

Генериран CMR

Завршен договор на платформата - CMR ќе биде готов само во неколку кликања и можете да го преземете, отпечатите или испратите по е-пошта..

Совршена администрација

Совршена администрација

Поставувајте, генерирајте или доделувајте документи кои се потребни за заклучување на договор за превоз..

ЕДНОСТАВНА РЕГИСТРАЦИЈА, НЕ Е ПОТРЕБНА КРЕДИТНА КАРТИЧКА

Како може да го направите тоа

Transporters

Превозници

Користете го KleverCargo за да ги максимизирате вашите товари во двата правци. Најдете товари во секоја европска земја забрано или понудете вашиот превоз за последното минутно пакување.

Превозници и Спедитери

Користете го KleverCargo за да најдете веднаш достапни возила кога ви треба иргентно решение. Понудете ги вашите товари за локални рути, или најдете превозници за вашите извозни и увозни товари и заклучете пофтини договори.

Cargo
Warehouse

Менаџери на складишта

Вашиот вебсајт не се ажурира редовно, па повеќето нови потенцијални клиенти само поминуваат, и одеднаш сезоната завршува за вас. Празните контејнери земаат многу простор и го намалуваат вашиот приход? Придружете се на KleverCargo и оптимизирајте ги вашите простории за складирање.

КлеверКарго е...

За сите вашите уреди

Регистрирајте се бесплатно и користете го на секој уред во вашиот бизнис. Потребна е само интернет конекција.

За сите вашите уреди

Лесно за почеток

Поедноставен процес за автентикација ќе ви дозволи одобрување во рок од 24 - 48 часа.

Лесно за почеток

Поуздан и безбеден

Правиме обширни проверки на легалност пред да дозволиме било која компанија на платформата, за да обезбедиме заштита од невклучување и одговорност.

Поуздан и безбеден

Прилагодлив

Со вашето растење и менување на потребите, лесно можете да додавате нови функции и опции на вашиот профил.

Прилагодлив

Како функционира

Креирајте БЕСПЛАТен профил

Креирајте профил на компанијата, доставете ги потребните документи, се верификувајте и започнете да оперирате преку KleverCargo пазарот.

Креирајте БЕСПЛАТен профил

Понудете или резервирајте

Објавете ваша понуда - маршутот кој го возите, товарот кој треба да се превози или складот кој е достапен. Или проверете што веќе е на пазарот и нудете за услугите кои ви се потребни.

Понудете или резервирајте

Затворете договор

Откако ќе најдете договор кој одговара на вас - затворете го директно на платформата. Завршете го сите папираци без да префрлате на други канали за комуникација.

Затворете договор

Повторете

Користете го вашиот профил на секој уред во компанијата без ограничувања и зголемете го брзината на заклучување на договорите и вашето растење.

Повторете

ЕДНОСТАВНА РЕГИСТРАЦИЈА, НЕ Е ПОТРЕБНА КРЕДИТНА КАРТИЧКА

Одете зелено, бидете одговорни

KleverCargo е ваш съветник за поодржливи и одговорни операции во бизнисот. Како корисник на нашата платформа, ќе можете да ги намалите не само трошоците, туку и емисиите на CO2. Нема повеќе празни камиони на патот, нема повеќе непотребни емисии.

Одете зелено, бидете одговорни

Најнови статии

Navigating the steel supply chain: from raw materials to end users

Navigating the steel supply chain: from raw materials to end users

Steel stands as one of the fundamental building blocks of modern life. Its importance is visible in countless industries, ranging from housing and construction to producing mechanical equipment and automotive marvels.  We’ll investigate what goes ...

Прочитај повеќе
ANMA MAXX Group:
50 concluded deals in less than 4 months

ANMA MAXX Group:
50 concluded deals in less than 4 months

ANMA MAXX Group is a freight forwarding company based in Serbia. Although the company was established relatively recently, in 2022, it has rapidly made its mark in the market. Along with their exponential progress, their business network in Europe ha...

Прочитај повеќе
Unveiling the journey: the plastic bottle supply chain explained

Unveiling the journey: the plastic bottle supply chain explained

Plastic is an integral part of our daily lives, with its presence felt almost everywhere we look. From household items to industrial applications, imagining a world without plastic is hard. However, one product stands out as the epitome of our plasti...

Прочитај повеќе

Користиме колачиња за да ви обезбедиме оптимално искуство при користење на нашиот веб-сајт и да го подобриме вашето корисничко искуство. Со прифаќање на колачињата, потврдувате дека сте стари 16 години и ни давате согласност да собираме вашите лични податоци преку користењето на колачиња. За да дознаете повеќе за ова, посетете го нашиот Политика за колачиња. Со избирање на „Прифати“ на оваа банер, давате согласност за користење на сите колачиња, додека со кликање на „Поставки за колачиња“ можете да ги прилагодите функционалностите на колачињата во согласност со вашите предпочитанија.

Политика за колачиња

Користиме колачиња за да ви помогнеме да ефикасно се навигира и извршуваат одредени функции. Детални информации за сите колачиња ќе ги најдете под секоја категорија на согласност подолу. Колачињата што се категоризирани како 'Неопходни' се зачувани на вашиот прелистувач, бидејќи се суштински за овозможување на основните функции на сајтот. Исто така, користиме колачиња од трети страни кои ни помагаат да анализираме како го користите овој веб-сајт, ги зачувуваат вашите преференции и обезбедуваат содржина и реклами кои се релевантни за вас. Овие колачиња ќе бидат зачувани на вашиот прелистувач само со вашата претходна согласност. Можете да изберете да ги овозможите или оневозможите некои или сите овие колачиња, но оневозможувањето на некои од нив може да влијае на вашето прелистување.

Центар за приватностни преференции

Неопходни

Секогаш активни
Неопходните колачиња ни помагаат да направиме сајт користлив со овозможување на клучни функции како навигација на страниците и пристап до сигурни делови од сајтот. Овие колачиња се неопходни за правилната функционалност на сајтот.
Колаче: PHPSESSID
Домен: klevercargo.com
Траење: session
Опис: Ова колаче е вградено во PHP апликации. Колачето зачувува и идентификува уникатниот сесиски идентификатор на корисникот за да управува со сесиите на корисникот на веб-сајтот. Колачето е сесиско колаче и ќе биде избришано кога сите прелистувачки прозорци ќе бидат затворени.

Реклами

Колачињата за реклами се користат за обезбедување на посетителите со прилагодени реклами базирани на страните кои ги посетиле претходно и за анализирање на ефикасноста на кампањите за реклами.
Колаче: YSC
Домен: .youtube.com
Траење: session
Опис: YouTube го поставува ова колаче за да ги следи прегледите на вградените видеа на YouTube страници.
Колаче: VISITOR_INFO1_LIVE
Домен: .youtube.com
Траење: 6 months
Опис: YouTube го поставува ова колаче за да мери пропускливоста на опсегот на корисникот, одредувајќи дали корисникот користи ново или старо су интерфејс.
Колаче: yt-remote-connected-devices
Домен: youtube.com
Траење: never
Опис: YouTube го поставува ова колаче за да зачува поставките на видеата на корисникот со вградени YouTube видеа.
Колаче: yt-remote-device-id
Домен: youtube.com
Траење: never
Опис: YouTube го поставува ова колаче за да зачува поставките на видеата на корисникот со вградени YouTube видеа.
Колаче: test_cookie
Домен: .doubleclick.net
Траење: 15 minutes
Опис: doubleclick.net го поставува ова колаче за да одреди дали веб-прелистувачот на корисникот поддржува колачиња.
Колаче: ANONCHK
Домен: .c.clarity.ms
Траење: 10 minutes
Опис: Колачето ANONCHK, поставено од Bing, се користи за зачувување на сесиската идентификација на корисникот и проверка на кликовите на рекламите на пребарувачот Bing. Колачето помага во извештаевање и персонализација.
Колаче: MUID
Домен: .clarity.ms
Траење: 1 year 24 days
Опис: Bing го поставува ова колаче за да ги препознае уникатните веб-прелистувачи кои посетуваат Microsoft сајтови. Ова колаче се користи за рекламирање, анализа на сајтот и други операции.
Колаче: MUID
Домен: .bing.com
Траење: 1 year 24 days
Опис: Bing го поставува ова колаче за да ги препознае уникатните веб-прелистувачи кои посетуваат Microsoft сајтови. Ова колаче се користи за рекламирање, анализа на сајтот и други операции.

Аналитика

Аналитичките колачиња се користат за разбирање на начинот на интеракција на посетителите со сајтот. Овие колачиња помагаат во обезбедување на информации за метриките како бројот на посетители, стапката на одбивање, изворот на сообраќање, итн.
Колаче: CLID
Домен: www.clarity.ms
Траење: 1 year
Опис: Microsoft Clarity го поставува ова колаче за да зачува информации за начинот на интеракција на посетителите со веб-сајтот. Колачето помага во обезбедување на извештај за анализа. Колекцијата на податоци вклучува број на посетители, каде посетиле на веб-сајтот и кои страници ги посетиле.
Колаче: _clck
Домен: .klevercargo.com
Траење: 1 year
Опис: Microsoft Clarity го поставува ова колаче за да ги задржи Clarity идентификациониот број на корисникот и поставките кои се ексклузивни за тој веб-сајт. Ова обезбедува дека дејствата предземени при последните посети на истиот веб-сајт ќе бидат поврзани со истиот идентификационен број на корисникот.
Колаче: _clsk
Домен: .klevercargo.com
Траење: 1 day
Опис: Microsoft Clarity го поставува ова колаче за зачувување и консолидација на прегледите на страници на корисникот во еден сесиски запис.
Колаче: SM
Домен: .c.clarity.ms
Траење: session
Опис: Microsoft Clarity колачето го поставува ова колаче за синхронизација на MUID преку Microsoft домените.
Колаче: MR
Домен: .c.bing.com
Траење: 7 days
Опис: Ова колаче, поставено од Bing, се користи за собирање на информации за корисниците во цели на анализа.
Колаче: MR
Домен: .c.clarity.ms
Траење: 7 days
Опис: Ова колаче, поставено од Bing, се користи за собирање на информации за корисниците во цели на анализа.
Колаче: CONSENT
Домен: .youtube.com
Траење: .youtube.com
Опис: YouTube го поставува ова колаче преку вградените YouTube видеа и регистрира анонимни статистички податоци.

Перформанси

Колачињата за перформанси се користат за разбирање и анализа на клучните перформанси индекси на сајтот, што помага во обезбедување на подобро корисничко искуство за посетителите.
Колаче: SRM_B
Домен: .c.bing.com
Траење: 1 year 24 days
Опис: Користено од Microsoft Advertising како уникатен идентификационен број за посетители.

Некласифицирани

Некласифицираните колачиња се колачиња кои сме во процес на класификација, заедно со доставувачите на индивидуалните колачиња.
Колаче: VISITOR_PRIVACY_METADATA
Домен: .youtube.com
Траење: 6 months
Опис: Нема опис.

Барање за претплата на Премиум план

Испратете упит и нашиот тим ќе ве контактира

Грешка

Се случи нешто неправилно и вашата порака не може да стигне до нас. Ве молиме, вратете се на формата и се уверете дека сте ги пополниле сите барани информации.

Грешка

Се појави неочекувана грешка, ве молиме контактирајте го нашиот сопорт.