Изберете вашиот план на KleverCargo

Месечно
Годишно
Годишна претплата:
Префрлете се на годишна претплата и добијте 2 месеци бесплатно.

Платете според употребата

Поставете понуди бесплатно и користете ги основните функционалности на платформата.

€ 0,00

месечно по корисник месечно по корисник

Бесплатно за испраќачи Поставете понуди за товар и затворете договори бесплатно.
Превозниците плаќаат само за затворени договори Превозниците плаќаат такси само за затворени договори. Цените се базираат на договорената цена и следните се:
- До to 500 EUR: 5 €
- До to 1000 EUR: 10 €
- Над 1000 EUR: 15 €
Лицитирањето на понудите е бесплатно.
Достапно за сите уреди Пристапете до платформата KleverCargo од секој уред без дополнителни инсталации или провизии.
Работете со верификувани компании Секоја регистрирана компанија поминува опсежна проверка преку Dun & Bradstreet и Checkpoint.
2 Паметни филтри Поставете ги вашите преферирани критериуми за транспорт, товар или складирање и добивајте известувања за најновите понуди.
ПОЧНИ
Препорачано

Business

Остварете максимални резултати со премиум функционалности на платформата.

€ 99,00

Зачувај € 198,00
месечно по корисник месечно по корисник

Сè во Стандард, плус:
Анонимно поставување понуди Анонимно поставувајте понуди за товар и заштитете ги информациите на вашата компанија.
Видливи информации за сите компании Пристапете до информации за сите компании кои работат на платформата.
Понуда со временско ограничување Поставете временско ограничување за прифаќање на вашата понуда.
Приоритетна поддршка Нашиот тим за корисничка поддршка ќе ги приоритизира вашите прашања и ќе ви помогне.
Чет Комуницирајте директно на платформата со потенцијални деловни партнери.
10 Паметни филтри Поставете ги вашите преферирани критериуми за транспорт, товар или складирање и добивајте известувања за најновите понуди.
ПОЧНИ

Standard

Затворете неограничен број договори и добијте подобрени увиди.

€ 69,00

Зачувај € 138,00
месечно по корисник месечно по корисник

Сè во ПСУ, плус:
Напредни увиди во понудите Добијте увиди во бројот на луѓе кои ги виделе вашите понуди и понуди.
Затворете договори без дополнителни трошоци Затворете неограничен број понуди во рамките на периодот на месечна претплата.
Бизнис оценка на компаниите Системот за оценување на KleverCargo нуди увиди во надежноста и операциите на сите компани
6 Паметни филтри Поставете ги вашите преферирани критериуми за транспорт, товар или складирање и добивајте известувања за најновите понуди.
ПОЧНИ

Сите планови на KleverCargo вклучуваат

Пристап до сите достапни понуди во реално време
Неограничен број на барања
Неограничен број на предодредени товари и возила
Давање на понуди за достапни понуди без ограничувања
Паметни филтри

Чести прашања

Ако имате прашања кои не се одговорени во честите прашања, не се сомневајте да Контакт

Користиме колачиња за да ви обезбедиме оптимално искуство при користење на нашиот веб-сајт и да го подобриме вашето корисничко искуство. Со прифаќање на колачињата, потврдувате дека сте стари 16 години и ни давате согласност да собираме вашите лични податоци преку користењето на колачиња. За да дознаете повеќе за ова, посетете го нашиот Политика за колачиња. Со избирање на „Прифати“ на оваа банер, давате согласност за користење на сите колачиња, додека со кликање на „Поставки за колачиња“ можете да ги прилагодите функционалностите на колачињата во согласност со вашите предпочитанија.

Политика за колачиња

Користиме колачиња за да ви помогнеме да ефикасно се навигира и извршуваат одредени функции. Детални информации за сите колачиња ќе ги најдете под секоја категорија на согласност подолу. Колачињата што се категоризирани како 'Неопходни' се зачувани на вашиот прелистувач, бидејќи се суштински за овозможување на основните функции на сајтот. Исто така, користиме колачиња од трети страни кои ни помагаат да анализираме како го користите овој веб-сајт, ги зачувуваат вашите преференции и обезбедуваат содржина и реклами кои се релевантни за вас. Овие колачиња ќе бидат зачувани на вашиот прелистувач само со вашата претходна согласност. Можете да изберете да ги овозможите или оневозможите некои или сите овие колачиња, но оневозможувањето на некои од нив може да влијае на вашето прелистување.

Центар за приватностни преференции

Неопходни

Секогаш активни
Неопходните колачиња ни помагаат да направиме сајт користлив со овозможување на клучни функции како навигација на страниците и пристап до сигурни делови од сајтот. Овие колачиња се неопходни за правилната функционалност на сајтот.
Колаче: PHPSESSID
Домен: klevercargo.com
Траење: session
Опис: Ова колаче е вградено во PHP апликации. Колачето зачувува и идентификува уникатниот сесиски идентификатор на корисникот за да управува со сесиите на корисникот на веб-сајтот. Колачето е сесиско колаче и ќе биде избришано кога сите прелистувачки прозорци ќе бидат затворени.

Реклами

Колачињата за реклами се користат за обезбедување на посетителите со прилагодени реклами базирани на страните кои ги посетиле претходно и за анализирање на ефикасноста на кампањите за реклами.
Колаче: YSC
Домен: .youtube.com
Траење: session
Опис: YouTube го поставува ова колаче за да ги следи прегледите на вградените видеа на YouTube страници.
Колаче: VISITOR_INFO1_LIVE
Домен: .youtube.com
Траење: 6 months
Опис: YouTube го поставува ова колаче за да мери пропускливоста на опсегот на корисникот, одредувајќи дали корисникот користи ново или старо су интерфејс.
Колаче: yt-remote-connected-devices
Домен: youtube.com
Траење: never
Опис: YouTube го поставува ова колаче за да зачува поставките на видеата на корисникот со вградени YouTube видеа.
Колаче: yt-remote-device-id
Домен: youtube.com
Траење: never
Опис: YouTube го поставува ова колаче за да зачува поставките на видеата на корисникот со вградени YouTube видеа.
Колаче: test_cookie
Домен: .doubleclick.net
Траење: 15 minutes
Опис: doubleclick.net го поставува ова колаче за да одреди дали веб-прелистувачот на корисникот поддржува колачиња.
Колаче: ANONCHK
Домен: .c.clarity.ms
Траење: 10 minutes
Опис: Колачето ANONCHK, поставено од Bing, се користи за зачувување на сесиската идентификација на корисникот и проверка на кликовите на рекламите на пребарувачот Bing. Колачето помага во извештаевање и персонализација.
Колаче: MUID
Домен: .clarity.ms
Траење: 1 year 24 days
Опис: Bing го поставува ова колаче за да ги препознае уникатните веб-прелистувачи кои посетуваат Microsoft сајтови. Ова колаче се користи за рекламирање, анализа на сајтот и други операции.
Колаче: MUID
Домен: .bing.com
Траење: 1 year 24 days
Опис: Bing го поставува ова колаче за да ги препознае уникатните веб-прелистувачи кои посетуваат Microsoft сајтови. Ова колаче се користи за рекламирање, анализа на сајтот и други операции.

Аналитика

Аналитичките колачиња се користат за разбирање на начинот на интеракција на посетителите со сајтот. Овие колачиња помагаат во обезбедување на информации за метриките како бројот на посетители, стапката на одбивање, изворот на сообраќање, итн.
Колаче: CLID
Домен: www.clarity.ms
Траење: 1 year
Опис: Microsoft Clarity го поставува ова колаче за да зачува информации за начинот на интеракција на посетителите со веб-сајтот. Колачето помага во обезбедување на извештај за анализа. Колекцијата на податоци вклучува број на посетители, каде посетиле на веб-сајтот и кои страници ги посетиле.
Колаче: _clck
Домен: .klevercargo.com
Траење: 1 year
Опис: Microsoft Clarity го поставува ова колаче за да ги задржи Clarity идентификациониот број на корисникот и поставките кои се ексклузивни за тој веб-сајт. Ова обезбедува дека дејствата предземени при последните посети на истиот веб-сајт ќе бидат поврзани со истиот идентификационен број на корисникот.
Колаче: _clsk
Домен: .klevercargo.com
Траење: 1 day
Опис: Microsoft Clarity го поставува ова колаче за зачувување и консолидација на прегледите на страници на корисникот во еден сесиски запис.
Колаче: SM
Домен: .c.clarity.ms
Траење: session
Опис: Microsoft Clarity колачето го поставува ова колаче за синхронизација на MUID преку Microsoft домените.
Колаче: MR
Домен: .c.bing.com
Траење: 7 days
Опис: Ова колаче, поставено од Bing, се користи за собирање на информации за корисниците во цели на анализа.
Колаче: MR
Домен: .c.clarity.ms
Траење: 7 days
Опис: Ова колаче, поставено од Bing, се користи за собирање на информации за корисниците во цели на анализа.
Колаче: CONSENT
Домен: .youtube.com
Траење: .youtube.com
Опис: YouTube го поставува ова колаче преку вградените YouTube видеа и регистрира анонимни статистички податоци.

Перформанси

Колачињата за перформанси се користат за разбирање и анализа на клучните перформанси индекси на сајтот, што помага во обезбедување на подобро корисничко искуство за посетителите.
Колаче: SRM_B
Домен: .c.bing.com
Траење: 1 year 24 days
Опис: Користено од Microsoft Advertising како уникатен идентификационен број за посетители.

Некласифицирани

Некласифицираните колачиња се колачиња кои сме во процес на класификација, заедно со доставувачите на индивидуалните колачиња.
Колаче: VISITOR_PRIVACY_METADATA
Домен: .youtube.com
Траење: 6 months
Опис: Нема опис.

Барање за претплата на Премиум план

Испратете упит и нашиот тим ќе ве контактира

Грешка

Се случи нешто неправилно и вашата порака не може да стигне до нас. Ве молиме, вратете се на формата и се уверете дека сте ги пополниле сите барани информации.

Грешка

Се појави неочекувана грешка, ве молиме контактирајте го нашиот сопорт.