едноставно. исплатливо. безбедно.

Брзо до сигурен превозник

Transporters

7000+ корисници на платформата

peric-trans
ivasped
bc-transport
sanigroup
benextra
mbtrans
yumis
adeco
capriolo
fmt
lightning-solutions
masterplast
matis-group
yumis

Само проверени превозници

Пристапете до широка мрежа на превозници во Европа кои се проверени детално од меѓународни системи при регистрација.

Само проверени превозници
Заштеда на време

Заштеда на време

Склучете работа директно на платформата, без непотребни пораки и повици. Едноставно користете ја платформата преку мобилен или десктоп компјутер.

Најдобри цени за транспорт

Истражете го пазарот како професионалец. Споредете цени и обезбедете најконкурентна цена за транспорт на вашиот товар.

Најдобри цени за транспорт

Едноставна регистрација

Најнови понуди