едноставно. исплатливо. безбедно.

Брзо пронајдете товари

Transporters

7000+ корисници на платформата

yumis
adeco
capriolo
fmt
lightning-solutions
masterplast
matis-group
yumis
peric-trans
ivasped
bc-transport
sanigroup
benextra
mbtrans

Директно работење

Испратете ја вашата понуда за товар и склучете договор директно со компанијата на платформата, без непотребни пораки и повици.

Директно работење
Проверени компании

Проверени компании

Пристапете до широка мрежа на компании во Европа кои поминале детални проверки од меѓународни системи при регистрација.

Зголемете го вашиот приход

Понудите за товар се достапни за сите, веднаш по објавувањето. Осигурете дека вашето возило е полно во двата правци.

Зголемете го вашиот приход
Прилагодено за превозници

Прилагодено за превозници

Користете ја платформата лесно од мобилен или десктоп компјутер и останете во тек со помош на паметни известувања.

Едноставна регистрација

Најнови понуди

За кого е KleverCargo?

За мали и големи транспортни компании - независно од бројот на диспечери и возила

За кого е KleverCargo?

За сите видови и типови на возила

Комбе Мал камион Полуприколка Камион со приколка Фрижидер Пикап Со церада Дампер Џамбо Цистерна Контејнери Надимензионирани Автотранспортер

Едноставна регистрација

Во 3 чекори до посакуваниот товар

01

Најдете соодветен товар

Едноставно поставување од мобилен или десктоп компјутер

02

Испратете ја вашата понуда за транспорт

Оптимизирајте ги вашите рути и обезбедете најдобар договор за вашите услуги.

03

Заклучете договор на платформата

Заклучете го договорот и дигитализирајте ја документацијата

Предности од работењето преку платформата KleverCargo

Бесплатно објавување на понуди

Бесплатно објавување на понуди

Испратете ја вашата ценовна понуда или огласете го вашето возило без никакви трошоци.

Паметни филтри

Паметни филтри

Не пропуштајте нови понуди за товар - добивајте е-пошта и известувања за најновите понуди кои ги исполнуваат вашите критериуми.

Дигитална документација

Дигитална документација

Генерирајте CMR со еден клик и безбедно чувајте и споделувајте ги вашите документи и сертификати на платформата.

Оценка на надежноста на партнерите

Оценка на надежноста на партнерите

Добијте увид во надежноста на партнерите со помош на оценката на KleverCargo, која комбинира кориснички рецензии и детални анализи на компаниите.

Директна комуникација

Директна комуникација

Договорете детали со превозниците, поставувајте прашања и безбедно споделувајте информации директно на платформата.

Известувања во реално време

Известувања во реално време

Останете информирани со важни информации и надвор од платформата - од најновите понуди до успешно завршените работи.

user image

Милица Шесто

Комерцијален директор,

RPS International доо.

Заштедевме 900 евра на само едно патување. Бидејќи набавуваме материјал од Турција, цената на увоз може значително да варира. Наместо 2000 евра, преку платформата KleverCargo добивме понуда од 1100 евра, што е огромна заштеда.

Користиме колачиња за да ви обезбедиме оптимално искуство при користење на нашиот веб-сајт и да го подобриме вашето корисничко искуство. Со прифаќање на колачињата, потврдувате дека сте стари 16 години и ни давате согласност да собираме вашите лични податоци преку користењето на колачиња. За да дознаете повеќе за ова, посетете го нашиот Политика за колачиња. Со избирање на „Прифати“ на оваа банер, давате согласност за користење на сите колачиња, додека со кликање на „Поставки за колачиња“ можете да ги прилагодите функционалностите на колачињата во согласност со вашите предпочитанија.

Политика за колачиња

Користиме колачиња за да ви помогнеме да ефикасно се навигира и извршуваат одредени функции. Детални информации за сите колачиња ќе ги најдете под секоја категорија на согласност подолу. Колачињата што се категоризирани како 'Неопходни' се зачувани на вашиот прелистувач, бидејќи се суштински за овозможување на основните функции на сајтот. Исто така, користиме колачиња од трети страни кои ни помагаат да анализираме како го користите овој веб-сајт, ги зачувуваат вашите преференции и обезбедуваат содржина и реклами кои се релевантни за вас. Овие колачиња ќе бидат зачувани на вашиот прелистувач само со вашата претходна согласност. Можете да изберете да ги овозможите или оневозможите некои или сите овие колачиња, но оневозможувањето на некои од нив може да влијае на вашето прелистување.

Центар за приватностни преференции

Неопходни

Секогаш активни
Неопходните колачиња ни помагаат да направиме сајт користлив со овозможување на клучни функции како навигација на страниците и пристап до сигурни делови од сајтот. Овие колачиња се неопходни за правилната функционалност на сајтот.
Колаче: PHPSESSID
Домен: klevercargo.com
Траење: session
Опис: Ова колаче е вградено во PHP апликации. Колачето зачувува и идентификува уникатниот сесиски идентификатор на корисникот за да управува со сесиите на корисникот на веб-сајтот. Колачето е сесиско колаче и ќе биде избришано кога сите прелистувачки прозорци ќе бидат затворени.

Реклами

Колачињата за реклами се користат за обезбедување на посетителите со прилагодени реклами базирани на страните кои ги посетиле претходно и за анализирање на ефикасноста на кампањите за реклами.
Колаче: YSC
Домен: .youtube.com
Траење: session
Опис: YouTube го поставува ова колаче за да ги следи прегледите на вградените видеа на YouTube страници.
Колаче: VISITOR_INFO1_LIVE
Домен: .youtube.com
Траење: 6 months
Опис: YouTube го поставува ова колаче за да мери пропускливоста на опсегот на корисникот, одредувајќи дали корисникот користи ново или старо су интерфејс.
Колаче: yt-remote-connected-devices
Домен: youtube.com
Траење: never
Опис: YouTube го поставува ова колаче за да зачува поставките на видеата на корисникот со вградени YouTube видеа.
Колаче: yt-remote-device-id
Домен: youtube.com
Траење: never
Опис: YouTube го поставува ова колаче за да зачува поставките на видеата на корисникот со вградени YouTube видеа.
Колаче: test_cookie
Домен: .doubleclick.net
Траење: 15 minutes
Опис: doubleclick.net го поставува ова колаче за да одреди дали веб-прелистувачот на корисникот поддржува колачиња.
Колаче: ANONCHK
Домен: .c.clarity.ms
Траење: 10 minutes
Опис: Колачето ANONCHK, поставено од Bing, се користи за зачувување на сесиската идентификација на корисникот и проверка на кликовите на рекламите на пребарувачот Bing. Колачето помага во извештаевање и персонализација.
Колаче: MUID
Домен: .clarity.ms
Траење: 1 year 24 days
Опис: Bing го поставува ова колаче за да ги препознае уникатните веб-прелистувачи кои посетуваат Microsoft сајтови. Ова колаче се користи за рекламирање, анализа на сајтот и други операции.
Колаче: MUID
Домен: .bing.com
Траење: 1 year 24 days
Опис: Bing го поставува ова колаче за да ги препознае уникатните веб-прелистувачи кои посетуваат Microsoft сајтови. Ова колаче се користи за рекламирање, анализа на сајтот и други операции.

Аналитика

Аналитичките колачиња се користат за разбирање на начинот на интеракција на посетителите со сајтот. Овие колачиња помагаат во обезбедување на информации за метриките како бројот на посетители, стапката на одбивање, изворот на сообраќање, итн.
Колаче: CLID
Домен: www.clarity.ms
Траење: 1 year
Опис: Microsoft Clarity го поставува ова колаче за да зачува информации за начинот на интеракција на посетителите со веб-сајтот. Колачето помага во обезбедување на извештај за анализа. Колекцијата на податоци вклучува број на посетители, каде посетиле на веб-сајтот и кои страници ги посетиле.
Колаче: _clck
Домен: .klevercargo.com
Траење: 1 year
Опис: Microsoft Clarity го поставува ова колаче за да ги задржи Clarity идентификациониот број на корисникот и поставките кои се ексклузивни за тој веб-сајт. Ова обезбедува дека дејствата предземени при последните посети на истиот веб-сајт ќе бидат поврзани со истиот идентификационен број на корисникот.
Колаче: _clsk
Домен: .klevercargo.com
Траење: 1 day
Опис: Microsoft Clarity го поставува ова колаче за зачувување и консолидација на прегледите на страници на корисникот во еден сесиски запис.
Колаче: SM
Домен: .c.clarity.ms
Траење: session
Опис: Microsoft Clarity колачето го поставува ова колаче за синхронизација на MUID преку Microsoft домените.
Колаче: MR
Домен: .c.bing.com
Траење: 7 days
Опис: Ова колаче, поставено од Bing, се користи за собирање на информации за корисниците во цели на анализа.
Колаче: MR
Домен: .c.clarity.ms
Траење: 7 days
Опис: Ова колаче, поставено од Bing, се користи за собирање на информации за корисниците во цели на анализа.
Колаче: CONSENT
Домен: .youtube.com
Траење: .youtube.com
Опис: YouTube го поставува ова колаче преку вградените YouTube видеа и регистрира анонимни статистички податоци.

Перформанси

Колачињата за перформанси се користат за разбирање и анализа на клучните перформанси индекси на сајтот, што помага во обезбедување на подобро корисничко искуство за посетителите.
Колаче: SRM_B
Домен: .c.bing.com
Траење: 1 year 24 days
Опис: Користено од Microsoft Advertising како уникатен идентификационен број за посетители.

Некласифицирани

Некласифицираните колачиња се колачиња кои сме во процес на класификација, заедно со доставувачите на индивидуалните колачиња.
Колаче: VISITOR_PRIVACY_METADATA
Домен: .youtube.com
Траење: 6 months
Опис: Нема опис.

Барање за претплата на Премиум план

Испратете упит и нашиот тим ќе ве контактира

Грешка

Се случи нешто неправилно и вашата порака не може да стигне до нас. Ве молиме, вратете се на формата и се уверете дека сте ги пополниле сите барани информации.

Грешка

Се појави неочекувана грешка, ве молиме контактирајте го нашиот сопорт.